Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najlepšia tuniaková nátierka: Recept pre zdravú desiatu

reklama:
Najlepšia tuniaková nátierka: Recept pre zdravú desiatu
Najlepšia tuniaková nátierka: Recept pre zdravú desiatu Foto: www.freepik.com

Hľadáte rýchlu a jednoduchú desiatu, ktorá je zároveň chutná, výdatná a zdravá? Vyskúšajte tuniakovú nátierku! Táto pochúťka je jednoduchá na prípravu a ideálna na podávanie s chlebom, bagetkou, krekrami alebo sušienkami. Navyše je plná prospešných látok pre vaše zdravie!

Tuniaková nátierka – rýchla a zdravá desiata plná chutí!

Ingrediencie pre 2 porcie:

  • 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1 ks cibule
  • 1 lyžica kapár
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 štipka soli
  • 1 štipka mletého farebného korenia
  • 2 lyžice bieleho gréckeho jogurtu

Postup prípravy:

  1. V miske zmiešajte tuniaka, najemno nakrájanú cibuľu, nakrájané kapary, olivový olej, soľ a korenie.
  2. Zmes trite vidličkou, kým nevznikne hrubšia pasta. Potom podľa chuti a preferovanej konzistencie pridajte jogurt.
  3. Podávajte na chlebe, bagete, krekroch alebo sušienkach. Nátierku môžete ozdobiť čerstvou petržlenovou vňaťou, klíčkami, kaparami alebo olivami.

Doplnkové tipy:

Do nátierky môžete pridať ďalšie ingrediencie podľa svojej chuti, napríklad nasekané bylinky, cesnak alebo citrónovú šťavu. Vyskúšajte aj rôzne druhy pečiva, ktoré podčiarknu jedinečnú chuť tejto nátierky.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Monika Rybárová
Autor Dátum 8. júna 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.